zorgeloos
(ver)bouwen

Van A tot Z

Het papierwerk is voor ons: postinterventiedossier, inname openbaar domein, checkinatwork, as-builtplan, veiligheidscoördinatie… Gaan uw haren al omhoog staan bij het horen van deze termen? Niet erg, want het enige dat u zelf in orde hoeft te brengen, is de bouwvergunning – mocht die al nodig zijn. Al de rest nemen wij voor onze rekening.

Voor elke fase selecteren wij de geknipte onderaannemer én – niet onbelangrijk – we zorgen ervoor dat elke nieuwe stap naadloos aansluit bij de vorige. Wat dat betreft hanteren wij slechts één filosofie: enkel vaklui die we voor onszelf zouden inhuren, zijn goed genoeg voor u. Zo garanderen wij topkwaliteit.

Geen grijze zones

Onze grootste troef is onze aanpak: bij Luyten Interiolizers denken we verder dan het lastenboek en werken we met eigen beschrijvingen en meetstaten. Zo bent u er zeker van dat we geen enkel detail van uw project over het hoofd zien. Kortom: geen losse eindjes noch grijze zones die ervoor zorgen dat het project vertraging oploopt.

Laat niets aan het toeval over

Luyten Interiolizers biedt u een accurate blik op de toekomst van uw project. Want wij laten u ‘voelen’ wat u in huis haalt: voor elke eyecatcher in uw interieur hebben we een staal ter beschikking. Met deze service weet u bijvoorbeeld op voorhand hoe die metalcoating op uw keukeneiland zal aanvoelen. En als u twijfelt of de fineer van uw dressing wel past bij de onyxnatuursteen die u zo graag wil laten plaatsen, brengt Luyten Interiolizers samen met u een bezoek aan de fineerfabrikant en de steenkapper.

Vaste aanspreekpunten

In welke fase van het project we ons ook bevinden, bij Luyten Interiolizers heeft u altijd een vast aanspreekpunt waar hij u terecht kan voor al uw vragen. In de voorbereidende fase communiceert u met onze calculator, in de uitvoerende fase met de projectleider.

op zoek naar
inspiratie?

Wat kunnen onze Interiolizers voor u betekenen?
Neem contact met ons op en leg uw interieurdromen aan ons voor. Wij zorgen voor de rest.

Contacteer ons